Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Actie MVO 14: KWF Kankerbestrijding in het zonnetje gezet

KWF actie met Mondial Movers verhuisbranche

v.l.n.r.: Riki van Ceelen-Tilburg, mw. Van Beckhoven, Stijn Van Dijk

Vrijdag 27 augustus jl was de beurt aan Mondial Van Dijk verhuizingen om een gelukkige klant aan te wijzen die twee cheques ter waarde van 450 euro in ontvangst mocht nemen. Mevrouw Van Beckhoven verhuisde onlangs met het verhuisbedrijf gevestigd in Boxmeer naar Uden en wist wel een goed doel: KWF Kankerbestrijding. De nieuwe inwoonster van Uden ontving zelf ook een cheque die zij mag besteden om haar nieuwe woning op te leuken.

Vrijwilligster Riki van Ceelen-Tilburg nam de cheque namens de KWF Kankerbestrijding in ontvangst. Ze zet zich al 49 jaar in als Voorzitter Uden en Odilliapeel en laat weten erg blij te zijn met de extra inkomsten. “We moeten en kunnen kanker terugdringen. Daarbij is alle hulp welkom.

Landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven Mondial Movers, waaraan Mondial Van Dijk Verhuizingen deelneemt, kiest elk jaar een goed doel uit. In 2010 vraagt de verhuisorganisatie aan dertig van haar klanten om een doel uit te kiezen zodat het doel breed gedragen wordt. KWF Kankerbestrijding is de veertiende gelukkige die een cheque ter waarde van 450 euro in ontvangst mocht nemen.