Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ludieke actie gemeente Utrecht en Mondial VSN: korting bij elektrisch verhuizen

De gemeente Utrecht en Mondial VSN Verhuizingen zijn een ludieke actie gestart voor toekomstige bewoners van Leidsche Rijn Centrum: als zij kiezen voor elektrisch verhuizen ontvangen ze gratis verhuisdozen én krijgen ze korting op de verhuizing. Deze actie is bedoeld om mensen te stimuleren meer gebruik te maken van duurzaam vervoer.

ludieke actie elektrisch verhuizen

Bij de entree van Leidsche Rijn Centrum (waar 600 woningen zijn gebouwd) staat een opvallende verhuiswagen om toekomstige bewoners te wijzen op de verhuisactie. Op de verhuiswagen wordt verwezen naar de website van ‘Goed op Weg’ waar meer informatie te vinden is.

Goed op weg is een initiatief van diverse partijen in de regio waarbij de bereikbaarheid en leefbaarheid in Utrecht centraal staat. “Mensen worden bij deze campagne onder meer gestimuleerd om voor duurzaam vervoer te kiezen, daar hoort duurzaam verhuizen ook bij. Wij dragen dan ook graag een steentje bij aan deze actie”, vertelt Joep Verkroost, eigenaar van Mondial VSN Verhuizingen. Het verhuisbedrijf maakt onderdeel uit van het samenwerkingsverband Mondial Movers. Duurzaamheid staat bij Mondial hoog in het vaandel en zodoende kunnen nieuwe bewoners van Leidsche Rijn Centrum dan ook kiezen voor elektrisch verhuizen.

Kijk voor meer informatie op www.goedopweginleidscherijncentrum.nl.