Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Aad de Wit Verhuizingen in Utopia als hulp van Mud Jeans

In Utopia gaan de Mud Jeans in Mondial Verhuisdozen

In Utopia gaan de Mud Jeans in Mondial Verhuisdozen
De bewoners in Utopia mochten een flinke klus opknappen voor Mud Jeans, het groene jeansmerk dat zich inzet voor het hergebruiken van oude jeans.

De elektrische verhuiswagen van de Amsterdamse vestiging van Mondial Movers, Mondial Aad de Wit Verhuizingen, komt het terrein oprijden met een flinke hoeveelheid oude gedragen jeans. Het is de bedoeling dat de bewoners van Utopia deze jeans voor hergebruik klaarmaken. Dat wordt dus sorteren, scheuren, knippen enz. Een behoorlijk zwaar karwei. En waar laat je dan al die verschillende soorten jeans, knopen en ritsen? Natuurlijk in de stevige verhuisdozen van Mondial Movers. Mondial Aad de Wit heeft gezorgd dat er ook een flinke stapel verhuisdozen in Utopia aanwezig is om het sorteren mogelijk te maken.

Leuk is natuurlijk dat de deelname niet onopgemerkt is gebleven, want veel relaties, vrienden en bekenden van de Mondial Verhuisbedrijven hebben aangegeven de auto en de dozen op TV gezien te hebben.

Mondial Aad de Wit Verhuizingen is betrokken bij Mud Jeans via de gezamenlijke inzet voor een betere en duurzame wereld. Het verhuisbedrijf met elektrische verhuiswagens en Co2-vrij verhuizen. Mud Jeans via hun Lease a Jeans concept waarbij de jeans geleast worden voor gebruik en als ze versleten zijn weer opnieuw hergebruikt gaan worden. Dat scheelt alleen al zo’n 8000 liter water die normaal bij de productie van een nieuwe spijkerbroek gebruikt wordt. Een nutteloze verspilling, zeker als we kijken naar het moment dat de oude spijkerbroeken dan ook nog vaak verbrand worden. Nee, dat kan anders. Er zijn nu al 1500 leasers van een Mud Jeans. Zij staan volledig achter de slogan : Join The Mud Generation, Lease a Jeans.