Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

500 euro voor Reumafonds

VLNR: Ben Suurmeijer (Woonzorg), Jorien Bosch, Cora de Jong, Bob Fewerda en Tom Stuij (Mondial Movers)

Met een stralende glimlach sneed Cora de Jong afgelopen donderdag de appeltaart aan in Woonzorgflat De Koppel in Utrecht. Zij ontving 500 euro cadeau, hetzelfde bedrag schonk zij aan het Reumafonds. Reden voor een klein feestje waarvoor ook Jorien Bosch, regiocoördinator van het Reumafonds en de complexbeheerder, Bob Ferwerda, waren uitgenodigd. Met deze actie vieren verhuisorganisatie Mondial Movers en woningcorporatie Woonzorg Nederland hun samenwerking.

Met Mondial Movers verhuisde bewoners van complexen van Woonzorg Nederland  maken kans op twee maal 500 euro. Voor henzelf én een goed doel. Iedere twintig verhuizingen levert een gelukkige op. De winnaar, een bewoner van de één van de complexen van Woonzorg Nederland, ontvangt twee maal 500 euro, ofwel 1.000 euro. De ene helft van dat bedrag mag de prijswinnaar naar eigen inzicht besteden. De andere helft moet de winnaar aan een zelf uitgekozen goed doel schenken. Of dat nu de plaatselijke kinderboerderij, een kerkgenootschap of een ontwikkelingshulporganisatie betreft, de keuze is aan de klant.

Mevrouw Cora de Jong is trouwens erg tevreden over zowel de verhuizing door Mondial VSN MIdden als over haar nieuwe appartement.