Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

400 kinderverhuisdozen voor Stichting Play4Kids

Op woensdag 7 september 2016 heeft Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, 400 nieuwe kinderverhuisdozen ter beschikking gesteld voor het project Qwa Qwa van Stichting Play4Kids in Zuid-Afrika.

kinderverhuisdozen mondial movers

Project Qwa Qwa

Stichting Play4Kids is bezig om een 40 voet container vol te krijgen met goederen bestemd voor een weeshuis in Phuthaditjhaba, hoofdstad van Qwa Qwa, een voormalig thuisland in Zuid-Afrika.

De stichting krijgt veel kleding aangeboden vanuit het hele land. Om het vervoer van deze kleding te kunnen regelen, is de stichting op zoek gegaan naar nieuwe en/of gebruikte verhuisdozen. Mondial Movers heeft vervolgens voor dit goede doel 400 nieuwe kinderverhuisdozen gereserveerd.

De vestiging van de vriendelijke verhuizer in Vught, Mondial Eduard Strang Verhuizingen, heeft aangeboden om hulp te bieden bij het klaarzetten van de 2 pallets met verhuisdozen. Het bestuur van de stichting is blij met deze ondersteuning. Op korte termijn worden er afspraken gemaakt om de kinderverhuisdozen op te halen.

Stichting Play4Kids

Stichting Play4Kids is op 16 juni 2009 in het leven geroepen door het echtpaar Robert en Saar Houwaart. Twee bevlogen landgenoten met een enorm warm hart voor de ontwikkeling van kinderen in het algemeen en in het bijzonder voor hen met een verstandelijke of lichamelijke handicap en kinderen die zich in een instabiele thuissituatie bevinden.

Stichting Play4Kids stelt zich tot doel kinderen in binnen- en buitenland te helpen, die om uiteenlopende redenen niet goed mee kunnen komen in de maatschappij. De Stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door middel van het begeleiden van deze kinderen en het uitzetten van projecten.