Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

40 jaar dienstjubileum voor medewerker Joop Bakker

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen zet jubilaris in het zonnetje

Mondial R. Vlot & Zn feestelijk in het zonnetje gezet voor zijn 40-jarig dienstjubileum.

Sliedrecht; De Mondial Movers vestiging in Sliedrecht, Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen, heeft in juni medewerker Joop Bakker feestelijk in het zonnetje gezet voor zijn 40-jarig dienstjubileum.

Als 17-jarige leerling is Bakker op 19 juni 1972 begonnen bij Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen. Hij heeft 34 jaar als verhuizer gewerkt. De laatste zes jaar is hij vooral meer actief in het magazijn van het verhuisbedrijf. Daar is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van diverse meubelklanten en heeft hij de verantwoordelijkheid voor alle verhuismaterialen.
Bakker is eerst verrast door zijn directe collega’s. Een aantal dagen later is hij samen met zijn gezin opgehaald met een limousine en naar de oude locatie van Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen gebracht. Daar werd hij op een feestelijke wijze welkom geheten door alle collega’s.

Directeur Jan-Wouter Vlot heeft een toespraak gehouden en Bakker geprezen om zijn tomeloze inzet en het plezier dat hij uitstraalt tijdens zijn werk. Volgens Vlot is Bakker een goed voorbeeld voor de nieuwe generatie. Met gezond verstand en vakmanschap heeft hij een fysiek zware baan zo’n lange periode vol weten te houden. De jubilaris kreeg voor zijn inzet een gouden speld en een oorkonde van Transport & Logistiek Nederland en uiteraard de nodige cadeaus en felicitaties van alle collega’s.

Ook Vlot Holding directeur Rokus Vlot sprak nog een woord van dank uit, voor de betrokkenheid de afgelopen 40 jaar, richting Bakker en zijn gezin.