Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

13-Dagen Regeling stand te klein

Stand Vakbeurs mondial movers

De Zorgverhuizer van Nederland, Mondial Movers biedt een nieuwe gratis dienst aan: 13-Dagen Regeling. Het verhuisbedrijf heeft samen met haar partners op de vakbeurs Facilitair gestaan. Alle partners stonden erg dicht tegen elkaar omdat de stand te klein was door de grote belangstelling voor de 13-Dagen Regeling. Ook op Zorgtotaal zullen de partners van de 13-Dagen Regeling aanwezig zijn.

Omdat de 13-Dagen Regeling een nieuwe gratis dienst betreft, konden de partners voor hun presentatie tijdens #vakfac13 terecht op een klein gedeelte van de ruime stand van Tarkett. Er was echter geen rekening gehouden met het feit dat alle partners aanwezig zouden zijn. Hierdoor moesten er, door het ruimtegebrek, afspraken gemaakt worden wanneer een klant de stand kon bezoeken.

Bezoek Mondial Movers en haar partners ook op Zorgtotaal, stand 08.B027. Van 13-15 maart wordt Zorgtotaal gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Registreer hier voor een gratis bezoek aan Zorgtotaal.

De 13-Dagen Regeling wordt aangeboden aan bewoners van zorginstellingen. De zorginsteling kan deze dienst dan vanuit serviceoogpunt in de standaard dienstverlening opnemen. Binnen de 13-dagen Regeling zorgen Mondial Movers, Het Regelloket, The Collections, Tarkett, Projectvloeren Nederland en Mijn Student, dat het wisselen van bewoners op correcte wijze verloopt. Het Regelloket bezoekt de bewoners en stemt af wat er allemaal moet gebeuren om de verhuizing naar de nieuwe woning zo soepel mogelijk te laten verlopen. De zorginstelling is er van verzekerd dat de woningen niet onnodig leegstaan en er ontstaat een verbeterde klanttevredenheid.