Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

13-Dagen Regeling goed ontvangen op beurs Zorgtotaal

 

Mondial Movers, de Zorgverhuizer van Nederland, stond samen met de partners van de 13-Dagen Regeling op de beurs Zorgtotaal in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs werd drukbezocht en veel bezoekers zijn geïnteresseerd in de unieke 13-Dagen Regeling. De 13-Dagen Regeling is er voor al uw mutatieonderhoud. De bewoonster van de stand Francien, is erg te spreken over de regeling en raadde alle bezoekers van de beurs Zorgtotaal aan om meer informatie te vragen.

De 13-Dagen Regeling is een gratis dienst en ontzorgt zorginstellingen op het gebied van het leeghalen, schoonmaken en het opnieuw inrichten van een (zorg)appartement en het leveren van de daarbij behorende verhuisservice.

Na melding van het overlijden van een bewoner wordt binnen 7 dagen het appartement ontruimd en wordt de inboedel opgeslagen bij een van de vestigingen van Mondial Movers. De nabestaanden kunnen op elk gewenst moment de spullen uitzoeken en sorteren. Met de nieuwe bewoner wordt contact gezocht en kunnen er afspraken worden gemaakt over de definitieve aankleding van het appartement. Het appartement is binnen dertien dagen volledig woon klaar en daarna zal de nieuwe bewoner door Mondial Movers naar het nieuwe appartement verhuisd worden.