Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Vriendelijke verhuizers aan slag

Zaterdag 15 oktober 2016 heeft een team van  10 medewerkers van Mondial Movers meegedaan aan het Softbal-bedrijventoernooi van vereniging The Orioles in Bergschenhoek.

vriendelijke verhuizers mondial movers softbal

De softbalvereniging organiseert ieder jaar een bedrijventoernooi, waar veel bedrijven uit de regio Rotterdam op inschrijven. Met of zonder ervaring in het softballen, iedereen kon deelnemen. Zo ook het team van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer.

Collega’s Boy van der Veer, Sanne Messemaker, Remco Buik, Tess van Leeuwen en Joke Glastra, van het centrale kantoor in Alblasserdam, reageerden enthousiast op de uitnodiging van coach en collega Barbara Monnier.

Om het softbalteam compleet te maken zijn Natalie van der Velde (Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen), Han Leopold (Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen), Dorien Schröder en Dave Portier als geheime (ervaren softballers) krachten uitgenodigd.

Een geslaagde dag!

Zaterdagochtend vroeg verzamelde het team zich bij softbalvereniging The Orioles in Rotterdam. Met een kopje koffie, om ook alvast wat op te warmen, werden de tactieken kort besproken. Nadat de coach, Barbara Monnier, het team had aangemeld en het wedstrijdschema bekend was begon de spanning toch al iets te stijgen.

Om 10:00 uur begon de eerste wedstrijd voor de fanatieke verhuizers. De een na de andere softbal werd hard het veld in geslagen, maar natuurlijk zaten er ook een paar prachtige missers tussen. Dat hoort er nu eenmaal bij.

In totaal zijn er vier wedstrijden gespeeld en de nodige punten binnengehaald. Helaas was het net niet genoeg om een ronde verder te komen.

Maar desondanks was het een erg gezellige en sportieve dag. Maandagochtend ontvingen wij wel signalen dat  toch een paar collega’s er flinke spierpijn aan overgehouden hebben. Dat geeft wel aan het hoe fanatiek de vriendelijke verhuizers zijn geweest. Het was een geslaagde dag met volop misslagen.