Lucrum

Mondial Movers

Lucrum mondial movers verhuizer

Mondial Movers en Lucrum zijn sinds 2012 partners en hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Lucrum is een platform voor krachtenbundeling op het vlak van inkoop, logistiek en kennisuitwisseling.

Door alle activiteiten loopt de groene draad van duurzaamheid. Lucrum telt 44 deelnemers en ze werken samen met 53 leveranciers. Lucrum deelnemers kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke korting op de verhuistarieven.

Zorgverhuizer Mondial Movers is het enige in zorgverhuizingen gespecialiseerde verhuisbedrijf van Nederland. Alle 28 vestigingen in Nederland dragen met trots het logo Erkend Zorgverhuizer. Zorginstellingen kunnen bij Mondial Movers rekenen op de ervaring en expertise van de medewerkers. Gespecialiseerd management formuleert een oplossing voor alle verhuisvragen vanuit het zorgsegment. Er wordt een verhuisplan voorgesteld waarbij de leefbaarheid van de cliënten gewaarborgd is. Ook biedt Mondial Movers aanverwante diensten zoals archiefopslag en archiefbeheer, opslag van inventarissen en inboedels via Facility Warehousing