Intrakoop

Intrakoop

Mondial Movers

Intrakoop

Intrakoop, de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland, heeft voor haar leden een overeenkomst gesloten met Mondial Movers. De overeenkomst biedt gunstige voorwaarden voor verhuisdiensten op maat.

Mondial Movers heeft ruim 20 jaar ervaring opgebouwd in het zorgsegment en staat bekend als de zorgverhuizer van Nederland. Bij zorgverhuizingen via Mondial Movers staat het waarborgen van de leefbaarheid van cliënten voorop. Het bedrijf heeft samen met “Horizon College” in Alkmaar een speciale opleiding samengesteld voor de verhuizers. Alle zorgverhuizers zijn getraind en hebben leren werken binnen zorginstellingen. Zij kunnen goed omgaan met cliënten en begrijpen de organisatiestructuur binnen zorgorganisaties.

Frank Kaptein, directeur Intrakoop: “Voor ons is het belangrijk om onze leden kostenbesparende overeenkomsten op maat te bieden. Dankzij de overeenkomst met Mondial Movers kunnen onze leden een uniek pakket aan verhuisdiensten tegen interessante voorwaarden inkopen.”

Marcel de Waal, directeur Mondial Movers: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Intrakoop. Voor Intrakoop-leden staat er nu altijd een Erkende Verhuizer klaar die gespecialiseerd is in de zorg!”