Referenties particulieren

Mondial Movers

Klanttevredenheid

Mondial Movers heeft, net als veel andere verhuisbedrijven, het bedrijf Klantenvertellen.nl in de hand genomen om de klanttevredenheid van de opdrachtgevers te testen.

Op onze homepage vindt u een directe link naar de scores van al onze vestigingen. Hier kunt u zien hoe de verhuizingen uitgevoerd zijn en onze verhuizers gewaardeerd worden.

Plaats zelf een referentie

Wij vinden het erg prettig als u uw bevindingen in een persoonlijke reactie aan ons laat weten. Wij kunnen uw opmerking dan gebruiken om enerzijds onze medewerkers te helpen de kwaliteit van de verhuizingen te vergroten en anderzijds door uw opmerking ook aan potentiële nieuwe opdrachtgevers te tonen ter informatie. Ook u vindt het immers prettig als er een referentie aanwezig is als u overweegt te gaan verhuizen met een verhuisbedrijf.

Schroom dus niet om uw referentie te geven via het contactformulier, of plaats uw referentie rechtstreeks op de site van Klantenvertellen.nl

Logo klantenvertellen.nl Referenties Mondial Movers 


Ervaringen van andere bronnen

Waar wij onze klantentevredenheid verzamelen via klantenvertellen.nl, zijn er ook ervaringen geplaatst via andere bronnen. Deze kunt u vinden op:

Ervaringen op Google

Klantervaringen geplaatst op Google kunt u bekijken op onze Google pagina: Mondial Movers

Google reviews Mondial Movers

Klanten ervaringen op Sirelo

Ervaringen op Facebook review