Chauffeur met verhuiswagen

Mondial Movers

U wilt uw verhuizing zelf regelen, maar beschikt niet over voldoende mankracht en een goed ingerichte verhuiswagen met vakbekwame chauffeur?

Dan kunt u bij de Mondial Verhuisbedrijven een chauffeur met verhuiswagen huren voor een halve dag. Ook kunt u een extra verhuizer in huren om te helpen bij het verhuizen van de zware of grote spullen.

Chauffeur met verhuiswagen Mondial Movers

Chauffeur met verhuiswagen

De chauffeur zal uw inboedel netjes vastzetten met dekens en spanbanden, en zal u helpen met grote of zware spullen. Ook zorgt de chauffeur ervoor dat uw inboedel goed vaststaat hiermee zorgen wij ervoor dat uw inboedel veilig aankomt.

De verhuiswagens van Mondial Movers zijn goed ingericht voor iedere verhuizing. De verhuiswagens bevatten onder andere:

  • dekens
  • spanbanden
  • beschermingsmaterialen
  • meubelhondje

Door het inhuren van de auto met chauffeur bent u ook af van het omslachtige op tijd terugbrengen van de gehuurde bus of kleine vrachtwagen bij het verhuurbedrijf.

Door heel Nederland mogelijk

Het is door heel Nederland mogelijk om een vrachtwagen met chauffeur te huren, Mondial Movers heeft vestigingen door heel Nederland dus altijd bij u in de buurt.

Verhuizer voor laad en los hulp

Zoekt u alleen hulp van een verhuizer en geen verhuiswagen, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. U kunt hierover meer lezen op de pagina:

Verhuizer voor laad en los hulp

Wilt u een verhuizer of een auto met chauffeur bestellen of informatie aanvragen? Het tarief zal meevallen!


Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Uw naam *
Plaats
E-mailadres *
Adres
Postcode
Telefoon
Uw bericht