Verhuizen Delft

Tom Stuij

Verhuizen Delft, wanneer u gaat verhuizen in, naar of van Delft wilt u graag een betrouwbaar verhuisbedrijf. Mondial Movers is al actief in de verhuisbranche sinds 1990 en is lid van de brancheorganisatie Erkende Verhuizer, U bent hiermee verzekerd dat uw verhuizing tot de puntjes wordt uitgevoerd.

Verhuizen Delft met Mondial Movers Erkende Verhuizer
Verhuizen Delft, aanzicht Stadhuis

Verhuizing op maat

Geen verhuizing is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen als het op verhuizen aankomt. Van het verhuizen van witgoed zoals koelkast en wasmachine tot bijzondere verhuis opdrachten zoals piano’s of verhuizingen van inboedels van hoger gelegen etages. U geeft eenvoudig uw wensen op en samen met de erkende verhuizer begint de planning van uw verhuizing in Delft.

Klantenervaringen

Mondial Movers is een Erkende Verhuizer, deze brancheorganisatie staat garant voor een vlekkeloze verhuizing en extra voorwaarden samengesteld met de Consumentenbond. Dit concluderend is Mondial Movers een perfecte partner tijdens uw verhuizing.


Interesse in een verhuizing in of rondom Delft? Neem dan nu vrijblijvend contact op:


Onderwerp

Uw bericht
Verhuizing doorgeven aan de gemeente Delft

Wanneer u verhuist dan kunt u binnen 4 weken tot uiterlijk 5 dagen uw verhuizing doorgeven aan de gemeente Delft, doet u dit na de 5 werkdagen dan heeft u kans op een boete. Op onderstaande website kunt u alle informatie vinden hoe u aangifte kunt doen bij de Gemeente Delft wanneer u verhuist.

Aangifte verhuizing gemeente Delft

Tips voor uw verhuizing

Op onze website kunt u verschillende verhuistips terugvinden wij geven u een korte opsomming: