Verhuizen Delft

Mondial Movers

Verhuizen Delft, wanneer u gaat verhuizen in, naar of van Delft wilt u graag een betrouwbaar verhuisbedrijf. Mondial Movers is al actief in de verhuisbranche sinds 1990 en is lid van de brancheorganisatie Erkende Verhuizer, U bent hiermee verzekerd dat uw verhuizing tot de puntjes wordt uitgevoerd.

Verhuizen Delft met Mondial Movers Erkende Verhuizer

Verhuisbedrijf Delft

Geen verhuizing is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen als het op verhuizen aankomt. Van het verhuizen van witgoed zoals de koelkast en wasmachine tot bijzondere verhuis opdrachten zoals een piano of verhuizingen van inboedels van hoger gelegen etages. U geeft eenvoudig uw wensen op en samen met het erkende verhuisbedrijf begint de planning van uw verhuizing in Delft.

Klanten Ervaringen

Mondial Movers is een Erkende Verhuizer, deze brancheorganisatie staat garant voor een vlekkeloze verhuizing en extra voorwaarden samengesteld met de Consumentenbond. Dit concluderend is Mondial Movers een perfecte partner tijdens uw verhuizing.

[reviewframeoev]

Interesse in een verhuizing in of rondom Delft? Neem dan nu vrijblijvend contact op

Uw naam *
Plaats
E-mailadres *
Adres
Postcode
Telefoon
Uw bericht


Verhuizing doorgeven aan de gemeente Delft

Wanneer u verhuist dan kunt u binnen 4 weken tot uiterlijk 5 dagen uw verhuizing doorgeven aan de gemeente Delft, doet u dit na de 5 werkdagen dan heeft u kans op een boete. Op onderstaande website kunt u alle informatie vinden hoe u aangifte kunt doen bij de Gemeente Delft wanneer u verhuist.

Aangifte verhuizing gemeente Delft

Tips voor uw verhuizing

Op onze website kunt u verschillende verhuistips terugvinden wij geven u een korte opsomming: