Verhuizen Amsterdam

Mondial Movers

Verhuizen rondom Amsterdam? Dan helpt Mondial Movers u graag. Als het nu gaat om een kleine of een grote verhuizing onze erkende verhuizers kunnen u perfect van dienst zijn wanneer u gaat verhuizen naar Amsterdam of vanuit Amsterdam.

Verhuizen Amsterdam

Erkend Verhuisbedrijf

Mondial Movers en alle vestigingen door Nederland zijn lid van brancheorganisatie erkende verhuizers. Verhuizen met een erkend verhuisbedrijf heeft meerdere voordelen, zoals dat uw verhuizing standaard is verzekerd.

Verhuizen buiten Amsterdam

Mondial Movers verhuist niet alleen in Amsterdam maar ook verder. Mondial Movers kan u ook verhuizen buiten Amsterdam of zelfs internationaal binnen Europa of Overzee.

Succesvol verhuizen

Verhuizen is meer dan alleen in- en uitpakken van dozen en verplaatsen van inboedel. Als uw meubels gemonteerd of gedemonteerd dienen te worden kunt u dat ook aan onze handige handyman over laten. Vanaf het moment dat u en het verhuisbedrijf beginnen met het plannen van de verhuizing kunt u rekenen op regelmatig contact en overleg.

Kleine verhuizing Amsterdam

Verhuizen naar Amsterdam is ook mogelijk voor een kleine verhuizing, dit is al mogelijk voor een enkel stuk tot meerdere stukken. U kunt denken aan een enkele piano of enkele verhuisdozen, onze ervaren verhuizers verhuizen dit zorgeloos voor u.

Vanzelfsprekend kunt u ook altijd een beroep op ons doen voor een grote verhuizing.

Bedrijfsverhuizingen

Niet alleen particulieren doen een beroep op Mondial Movers wij voeren ook veel verhuizingen uit voor alle soorten bedrijven. Door de grootte van onze organisatie kunnen wij alle soorten bedrijven verhuizen van kleine MKB bedrijven tot grote internationale kantoren.

Heeft u interesse in een verhuizing neem dan nu vrijblijvend contact op met ons via onderstaand formulier.

Uw naam *
Plaats
E-mailadres *
Adres
Postcode
Telefoon
Uw bericht