vacature junior account executive internationaal verhuizingen

Junior Account Executive Internationaal Verhuizen

2 mei 2014.
Na eerdere succesvolle acties om de juiste man/vrouw te vinden voor ons bedrijf, hierbij opnieuw een vacature.

Junior Account Executive voor Mondial Movers International

Mondial Movers International maakt o.l.v. Barbara Monnier een behoorlijke groei door, waardoor ze behoefte heeft aan assistentie.

Het gaat om een gecombineerde administratieve-commerciële functie, waarbij er secuur gewerkt moet worden omdat het beheer van verhuisdossiers van onze klanten tot de belangrijkste taak binnen de functie behoort. Kennis en interesse in de wereld van scheepvaart, douane, logistiek gecombineerd met commerciële kwaliteiten komen samen in onze ideale kandidaat.

We zoeken iemand die net z’n schoolopleiding (mbo-havo-havenvakschool-logistieke opleiding) heeft afgerond en enthousiast is over de mogelijkheden die wij bieden: leuk jong team, snel eigen verantwoordelijkheid, opleidingsmogelijkheden, klantcontacten.

Wie weet kent u, of bent u, iemand die past bij de omschrijving en die binnen ons bedrijf past. Dan is een contact met Tom Stuij aan te bevelen. Email: tstuij@mondial-movers.nl , telefoon 078-6990333

De arbeidsvoorwaarden worden vastgelegd in een tijdelijk contract. Ons bedrijf kent geen cao en we hebben voor deze startersfunctie een beloning iets boven het minimum jeugdloon gebudgetteerd. De werkplek is op het kantoor in Alblasserdam.

Mondial Movers, De vriendelijke verhuizer van Nederland, is een groot verhuisbedrijf met 29 vestigingen in Nederland en behoort tot de top 3 verhuisbedrijven. Voor particuliere verhuizingen in Nederland, projectverhuizingen voor de overheid en binnen De Zorg is Mondial Movers marktleider.

Mondial Movers Internationaal is de snelgroeiende Unit binnen het bedrijf die alle internationale (Europese en Overzee) verhuizingen verzorgt.
Het bedrijf, in 1990 opgericht door acht verhuisbedrijven, is uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met 20 aandeelhoudende verhuisbedrijven en een eigen netwerk in Europa (European Moving Group) en wereldwijd (IAM). We werken volgens ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 26000 en IiP. Meer informatie over ons bedrijf vindt u op de website www.mondial-movers.nl