Vacature After Sales medewerker

Op zoek naar een leuke baan? Dat komt goed uit want wij zijn op zoek naar een jonge en enthousiaste collega die zo snel mogelijk de taak van After Sales medewerker op zich wil nemen.

De job

De medewerker (of medewerkster natuurlijk) die we nu zoeken krijgt als verantwoordelijkheid de juiste implementatie van afgesloten meerjarige verhuisovereenkomsten. Ook treedt hij op als bewaker van deze overeenkomsten. Daarnaast is er de zorg voor ons (nog te implementeren) CRM systeem, algemene kwaliteitszaken en het uitvoeren van projecten als assistent van de directie. Ook is de medewerker verantwoordelijk voor het up to date houden van ons klanttevredenheidonderzoek onder zowel particuliere als grootzakelijke opdrachtgevers.

De medewerker is de spil tussen enerzijds onze commerciële afdeling o.l.v. de Commercieel Directeur en de Account Executives, die zorgen voor de operationele uitvoering van de verhuizingen. Hij rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Er zijn de afgelopen jaren veel meerjarige overeenkomsten afgesloten. Doordat er ieder jaar nieuwe contracten bijkomen, terwijl de “oude” blijven lopen is de omzet de afgelopen jaren flink gestegen.  

Het bewaken van de contracten (termijnen, rapportages e.d.)  en de interne communicatie is door de groei wat in het gedrang gekomen, reden om deze voor ons nieuwe functie binnen het bedrijf te creëren. De contacten met de opdrachtgevers lopen via de contractbeheerder (vaak de Commercieel Directeur), maar t.b.v. kwaliteitsmeting en klanttevredenheid legt ook de After Sales medewerker in voorkomende gevallen bezoeken aan relaties af.

 

Opleiding MBO+, HBO, aandachtsgebieden kwaliteitsmanagement – communicatie
full-time functie.
Salarisindicatie bij bewezen kwalificatie € 1800-2300 per maand

 

Interesse? Neem, het liefst via de mail, contact op met Marieke Bezemer (mbezemer@mondial-movers.nl)
Extra informatie? Neem dan contact op met Tom Stuij via 078-6990333