Vacature Accountmanager Unit de Zorg

Verhuisbranche groeit, kansen op een leuke baan.

Vacature Accountmanager Unit de Zorg

Mondial Movers is een belangrijk en gerespecteerd  verhuisbedrijf binnen De Zorg. Tientallen zorginstellingen van ambulante zorg  tot ziekenhuizen zijn onze opdrachtgevers.

We willen onze relaties nog beter kunnen begeleiden en informeren. Wij zijn opzoek naar een accountmanager die verkoop/acquisitie en relatiebeheer verzorgt t.b.v. het bestaande klantenbestand en nieuw te generen opdrachtgevers.

Natuurlijk verwachten wij dat onze nieuwe collega zelfstandig kan opereren. Je bezit de gave om open en communicatief te kunnen samenwerken met partners en de collega’s van de 28 vestigingen in het land.

De vraag naar informatie over verhuizingen ons bedrijf  is niet voorspelbaar. We verwachten dan ook flexibiliteit, ondernemersgeest en zeker geen 9-5 mentaliteit.
Ervaring in binnen- en buitendienst en klantencontact is vereist  en het is echt een pré als onze nieuwe collega De Zorg als sector al kent.

Werkzaamheden door het hele land, dus een rijbewijs is wel vereiste nummer 1. Verder staan wij open voor sollicitaties van geïnteresseerden van alle leeftijden en diverse achtergrond.  Het is voor ons een invulling van een nieuwe  functie, we hebben geen groot budget. We willen dus graag met een niet al te hoog (maar wel reëel) aanvangssalaris beginnen.

Je werkt vanuit het kantoor in Alblasserdam en als je uit de regio komt vinden we dat prettig.

Informatie over deze functie bij Marcel de Waal (commercieel directeur) of Tom Stuij (algemeen directeur) via +31.78.6899033

Op de speciale pagina vindt u ook eventueel andere beschikbare vacatures bij ons bedrijf.

Wednesday, February 1, 2017 Tom Stuij
Getagd met , ,

Vakkundig

Brancheorganisatie