Vacature Account Executive

Op zoek naar een leuke baan? Dat komt goed uit want wij zijn op zoek naar een jonge en enthousiaste collega die vanaf 1 februari het team van Account Executives komt versterken.

De job
Ben jij commercieel, administratief en dienstverlenend dan is de functie van account executive vast iets voor jou. In een team van drie heb je contact met mensen die willen verhuizen óf professionele opdrachtgevers die verhuizingen willen laten uitvoeren. Deze verhuisaanvragen en opdrachten handel je af via een checklist. Je geeft de opdracht correct door aan het uitvoerende verhuisbedrijf. Uiteindelijk maak jezelf ook de rekening en rond je het dossier af. Je bent veel aan de telefoon, dus een warme en vriendelijke stem is ook belangrijk.

Wij ontvangen ca. 10.000 internetaanvragen per jaar via onze servicebalie. Al deze aanvragers krijgen vanuit de servicebalie een persoonlijk antwoord van onze Account Executives. Natuurlijk worden de aanvragen geadministreerd t.b.v. de financiële afwikkeling en rapportage.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons archief, e-mailverkeer, de voorraadartikelen en maak je facturen en rapportages voor onze aandeelhoudende verhuisbedrijven.

Ook onderhoud je contact met de verhuisbedrijven om de samenwerking soepel te laten verlopen. Af en toe zijn er contacten met het buitenland, hoofdzakelijk in het Engels.

MBO+ / HBO werk- en denkniveau, fulltime functie,  m.i.v. 1 februari 2011