Project Mondial en VNH genomineerd voor Innovatieprijs 2013

Felicitaties bij nominatie voor Innovatieprijs 2013

Nominatie Innovatieprijs 2013 Mondial Movers
Joris van Goudoever, project developer Kennisbruggen feliciteert Tom Stuij, directeur van verhuisbedrijf Mondial Movers met de nominatie.

Mondial Movers is, samen met A1-Inspectie & Preventie, ChemDry, Novanet, Nomot en Uniglas, deelnemer in een werkgroep met als doel een product of dienstverlening te ontwikkelen die door het gezamenlijke klantenbestand van de partners kan worden gebruikt. De MKB-bedrijven zijn tot de samenwerking gekomen als uitvloeisel van een eerdere samenwerking binnen de Vereniging Natura Herstellers (VNH). De leden van de, inmiddels ter ziele gegane , VNH zijn gespecialiseerd in het herstellen van schade aan gebouwen en inventarissen door slijtage, brand of andere calamiteiten.

Om een goed inzicht te krijgen van de markt is bij Syntens de vraag neergelegd of er mogelijk een marktonderzoek kon plaatsvinden. Hierop heeft Syntens de groep gekoppeld aan Kennisbruggen. Vanuit Kennisbruggen zijn de studenten Mark van Os, Dennis van Eeren, Nick Verduin en Syb Wagenvoort van de Hogeschool Rotterdam aan de slag gegaan.

Verrassend resultaat was dat niet de beoogde klantengroep geinterresseerd zou zijn, maar juist de tegenovergestelde.

Het onderzoek van de studenten bleek dus van grote waarde, ook omdat er richting gegeven werd aan de soort dienstverlening die ontwikkeld moest worden.

Inmiddels is het ‘product’ zo goed als klaar en zal waarschijnlijk nog dit jaar worden geïntroduceerd. Innovatief en op koers gekomen door het project Kennisbruggen.

Dat het onderzoek nu genomineerd is voor de Kennisbruggen Innovatieprijs 2013 is voor de studenten een prachtige bekroning op het uitgevoerde karwei. Op 31 oktober wordt de uitslag bekend.

Ter promotie van de Innovatieprijs heeft Tom Stuij meegewerkt aan een filmpje over dit onderwerp.