Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Aanvullende dienstverlening

Mondial Movers heeft als kernactiviteit verhuizen. Daarnaast biedt onze verhuisorganisatie nog vele andere aanvullende diensten aan die gerelateerd zijn aan verhuisdiensten.

Facility Warehousing

Opslag, het beheer en distributie van inboedels en bedrijfsinventaris (24 uur per dag online beheer).

In- en uitpak services

Gediplomeerde vakmensen; ruime ervaring met in-, uit- en verpakken van te verhuizen inventaris.

Kunsttransporten

Gediplomeerde Art-Handlers worden ingezet voor het verpakken en vervoer van kunst- en museale objecten.Geschoold in zowel klassieke als moderne kunstuitingen.

Verhuizen van kunst de opleiding Art Handler

ICE-diensten

Aan- en afkoppelen van diverse apparatuur, reinigen van de apparatuur (beeldschermen, toetsenborden, e.d.), uitvoeren van kleine reparaties, patchen van apparatuur, testen van de apparatuur, cablemanagement en ergonomisch advies.

Projectmontage

Het de- en monteren van systeem meubilair, ombouwen van diverse opstellingen, afvoeren overtollig meubilair en het ter beschikking stellen van tijdelijk (huur)meubilair.

Handyman

Verzorgt reparaties aan meubilair, het ophangen van kunst of andersoortige objecten, plaatsen en verplaatsen van systeemwanden, het ophangen van verlichting.

Extra verhuisdiensten van Mondial Movers

Servicemedewerker

Beschikt over de basiskennis van een facilitaire organisatie en is in staat om voor korte of langere tijd huismeester werkzaamheden, logistieke activiteiten, klein technisch onderhoud en gebouwbeheer uit te voeren. Eventuele vervanging bij verlof en/of ziekte is geregeld.Kan als facilitair medewerker zelfstandig op een locatie werken en rapporteren aan het hoofd facilitaire dienst.

Archiefservices

Codering van archieven, transport, het in opslag nemen, beheer, opschonen, afvoeren en vernietigen. Ook het uitleveren van individuele archiefstukken behoort tot deze dienst.

Ontruimingen

Bezemschoon en papiervrij opleveren van de te verlaten locaties, het schoon opleveren van het nieuwe pand voordat het personeel hun werkzaamheden op de nieuwe locatie gaan aanvangen.

Recycling

Het meubilair dat afgevoerd dient te worden wordt verzameld op een speciale locatie van Mondial Movers. Hier wordt het materiaal gescheiden (metaal, hout, kunststof). Bruikbaar materiaal wordt hergebruikt en al het overige materiaal wordt afgevoerd naar de stort.