Logo klantenvertellen.nl

9,2 score 100% aanbeveling

Nieuwe medewerker Mondial Movers: Isabel Brouns

Het team van Mondial Movers in Alblasserdam heeft een nieuwe medewerker verwelkomd: Isabel Brouns is aan de slag gegaan als sales executive.

Isabel studeerde af aan de HEAO en heeft werkervaring opgedaan in diverse functies in het bedrijfsleven: zo werkte ze onder meer zeven jaar in de buitendienst. In haar zoektocht naar een nieuwe, uitdagende baan kwam ze terecht op het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam. Op de afdeling commercie is zij onder meer verantwoordelijk voor relatiebeheer en het onderhouden van contacten in de zorgsector. “Het is mooi om op een centraal kantoor voor een landelijke organisatie te werken. De dienstverlening van Mondial Movers is heel breed en dat maakt het werk zo afwisselend”, aldus Isabel.

“Ik ben zelf in mijn leven 8 keer verhuisd en heb het altijd als positief ervaren omdat er een mooie aanleiding voor was. Maar ik weet ook wat een impact een verhuizing kan hebben op mensen en hoeveel erbij komt kijken. Het is dan ook een mooie uitdaging om voor Mondial Movers te werken, waar zoveel verschillende soorten verhuizingen worden uitgevoerd.”

Dienstverlening

Mondial Movers is een landelijk samenwerkingsverband met 25 vestigingen in heel Nederland. Er worden verhuizingen uitgevoerd voor een brede doelgroep: van zakelijke klanten en zorginstellingen, tot particuliere verhuizingen in binnen- en buitenland. Mondial Movers staat bekend als dé vriendelijke verhuizer van Nederland en kan voor haar klanten een compleet dienstverleningspakket aanbieden, variërend van handymanwerkzaamheden tot opslagmogelijkheden.