Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mark Rutte en Freek de Jonge

Mark Rutte ontmoet Freek de Jonge

Mark Rutte , Freek de Jonge, Groingen, Verhuizen

Foto ANP

Gesprek over de problematiek in Groningen

Mark Rutte en Freek de Jonge hebben elkaar ontmoet in Groningen. Dit in het kader van het debat over de gaswinning.
In de provincie Groningen is sprake van een dalende bodem en daarnaast een toenemend aantal aardbevingen. Dit alles door de gaswinning van de afgelopen tientallen jaren. Het is dus zaak dat de getroffen inwoners van Groningen gecompenseerd worden voor de geleden schade.

Petitie

Freek de Jonge heeft Mark Rutte zo’n 200.000 handtekeningen overhandigd. Handtekeningen  van inwoners die aandringen op een snelle en correcte afwikkeling van hun claims. De handtekeningen waren fysiek aanwezig en opgeslagen in tientallen verhuisdozen van Mondial Oostland Verhuizingen uit Kolham/Groningen.

Verhuizingen

Indien woningen beschadigd zijn door de aardbevingen is het vaak niet mogelijk dat de bewoners in hun huis blijven. Ze worden dan (tijdelijk) verhuisd naar een veilige woning. De Erkende Verhuizers in Groningen hebben zich verenigd om het grote aantal verhuizingen op efficiënte en voordelige wijze uit te voeren. Mondial Oostland Verhuizingen is één van de grotere verhuisbedrijven in de regio. Het bedrijf is dan ook nauw betrokken bij dit soort verhuizingen.

Mark Rutte

Kortom, de Minister-President van Nederland.

Freek de Jonge

Intussen, de Sociaal bewogen artiest.