Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Figurant Han in nieuwe MAX-dramaserie

In het najaar van 2016 zendt MAX een nieuwe dramaserie uit op NPO2. Han Leopold, van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, speelt een actieve rol in het drieluik De Zaak Menten.

Figurant Han mondial movers verhuizer

Dit drieluik is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid in de zaak van de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeert te achterhalen. Dit proces zorgde in de jaren ‘70 voor veel reuring in zowel de media als de politiek.

Actieve rol als figurant

Han Leopold heeft zich direct aangemeld om mee te spelen als figurant in deze nieuwe serie. En wat blijkt? Als echte politiechef, zoals op de foto’s te zien is, acteert Han Leopold zich door de serie heen. De oplettende kijker zal af een toe een glimp opvangen van Han, die naast het werk zijn grootste hobby uitoefent. Namelijk als figurant in verschillende film/series.

Onlangs liet Han Leopold al een klein beetje doorschemeren met nog veel meer bezig te zijn. Dus wellicht zien wij hem wel in meer series/films tevoorschijn komen. Zo zie je maar dat bij verhuisbedrijven best bijzondere mensen, met bijzondere hobby’s werken.

De dramaserie De Zaak Menten is vanaf woensdag 23 november te zien op NPO 2 en te volgen op twitter onder #ZaakMenten.