Duurzaam verhuizen

Mondial Movers

Wanneer u wilt verhuizen wilt u dit ook graag duurzaam doen. Mondial Movers heeft al jarenlange expertise op het gebied van duurzaam verhuizen. Via verschillende duurzame initiatieven zijn wij al jarenlang koploper duurzaam verhuizen.

Jaarverslag verhuizer mondial movers

Duurzaam verhuizen met Mondial Movers

Duurzaam verhuizen heeft altijd de voorkeur gehad bij Mondial Movers, al jarenlang heeft Mondial Movers een duurzaamheidsbeleid. De resultaten hiervan zijn onder andere elektrische verhuiswagens, zonnepanelen en zelfs transparante zonnepanelen.

Elektrisch verhuizen

Duurzame initiatieven bij Mondial Movers hebben geleid tot de wereld eerste volledige elektrische verhuiswagen. Tegenwoordig hebben de Mondial verhuisbedrijven meerdere elektrische verhuiswagens tot beschikking om uw verhuizing uit te voeren.

Onderstaand nieuwsoverzicht toont u een impressie van onze duurzame initiatieven:

Klik hier voor meer pagina’s over elektrische verhuizingen

Herbruikbare verhuisdozen

Mondial Movers gebruikt professionele duurzame verhuisdozen, de voordelen van deze verhuisdozen zijn dat ze veel langer meegaan dan de standaard verhuisdozen. Dit komt de duurzaamheid bij het verhuizen ook weer ten goede.

Verhuisdozen van Mondial Movers hebben het FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout wat gebruikt is voor de verhuisdozen is geproduceerd volgens strenge regels over onder andere legaliteit, bescherming van de natuur en over de rechten en het welzijn van de lokale bevolking en arbeiders. Het FSC-systeem is er op gericht dat ook in de toekomst de natuur behouden blijft.

Na uw verhuizing komen wij de verhuisdozen weer ophalen, deze worden dan voor een volgende verhuizing weer gebruikt.

Verhuiswagen voor uw verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen heeft Mondial Movers verschillende verhuiswagens tot beschikking. Als u een kleine inboedel wilt verhuizen heeft u geen behoefte aan een grote (halfvolle) verhuiswagen welke meer uitstoot dan een kleine verhuiswagen. Mondial Movers zoekt voor uw verhuizing de juiste maat verhuiswagen.

Co2 Compensatie

Ondanks onze duurzame initiatieven blijven wij onze Co2 terugdringen samen met CO2 compensatie organisatie Soil & More, trachten wij onze uitstoot te verkleinen.

Meer kunt u lezen op onze pagina Co2 Compensatie.

Naar de pagina Co2 Compensatie

Erkende Verhuizer en duurzaamheidsproject

Duurzaam verhuisbedrijf Mondial Movers is lid van de organisatie Erkende Verhuizers, dit keurmerk wordt gegeven aan verhuizers die voldoen aan meerdere eisen op gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Duurzaam Verhuizen project Efficiënte cookstoves in Ghana

Samen met de Erkende Verhuizers is het initiatief Cookstoves opgezet, door ondersteuning van een Cookstove in Ghana via het internationale CO2-compensatiesysteem, met de bedoeling ontbossing en luchtvervuiling tegen te gaan en te zorgen voor een veilige en gezondere omgeving voor de mensen in huis. Voor meer informatie kunt u op de website http://www.groenbalans.nl/ bezoeken.

ISO Certificeringen

Verhuisbedrijf Mondial Movers heeft verschillende certificeringen wij hebben de twee belangrijkste voor u uitgelicht.

ISO 14001 Milieu

Mondial verhuisbedrijven hebben de ISO 14001 certificering welke speciaal opgericht is voor milieubewuste bedrijfsuitvoering.

De ISO 14001 garandeert dat wij uw verhuizing uitvoeren door middel internationaal erkende milieustandaarden.

ISO 26000 en duurzaamheid

Alle Mondial Verhuisbedrijven hebben de ISO 26000 certificering deel hiervan zijn de volgende milieu kernonderwerpen:

  • Voorkomen van vervuiling
  • Duurzaam gebruik van hulpbronnen
  • Beperking van en aanpassing aan klimaatverandering
  • Bescherming van het milieu en herstel van de natuurlijke habitats

Meer over de ISO 26000 kunt u lezen op onze ISO 26000 pagina

Energietips om te besparen

Bekijk ook onze pagina Energietips om te besparen, met 250 tips om uw energieverbruik terug te dringen.

Direct naar de pagina Energietips

Heeft u interesse in een duurzame verhuizing neem dan nu vrijblijvend contact op met ons via onderstaand contactformulier.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen