Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Debuut in Hollywood-film

Figurant Han Leopold, van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Sliedrecht, maakt zijn debuut in de nieuwe Hollywoodfilm, Emperor.

debuut figurant mondial movers

Afgelopen week is de cast van Hollywoodfilm ‘Emperor’ begonnen met de opnames voor de film in de Belgische stad Gent. Voor de film, over een jong meisje dat opzoek is naar wraak op de heilige Rooms-Duitse keizer Karel V voor de dood van haar vader, werden verschillende figuranten gezocht.

Han Leopold heeft zich direct aangemeld om mee te spelen als figurant in deze nieuwe Hollywoodfilm. Afgelopen week zijn alle figuranten en de cast neergestreken in Gent, om op verschillende locaties zoals het Sint-Michielsplein en het Gravensteen, beelden op te nemen.

De foto’s van figurant Han spreken de fanatisme en het plezier van het meespelen in een echte Hollywoodfilm uit. Zoals Han het zelf formuleert: “Het was weer een wereldervaring”. Deze week worden de opnames afgerond en kan het wachten tot de première van de film gaan beginnen. Maar wij weten dat Han vast en zeker weer op het doek zal gaan schitteren en wellicht heeft Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen er dadelijk een Hollywood-ster bij.