Particulier Verhuizingen

Mondial Movers

Particuliere inboedels worden door ons verhuisd, zowel nationaal (in Nederland) als internationaal. Opdrachtgevers zijn zowel particulieren als ook bedrijven en organisaties.

Bestemmingen waar u zich naar toe kunt laten verhuizen, liggen zowel binnen Nederland als in Europa. Eigenlijk maak het ons niet uit waar u zich naar toe wilt laten verhuizen. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, is in staat alle soorten verhuizingen voor u uit te voeren.

Of het nu gaat om de verhuizing van enkele stuks inboedel binnen Nederlandbinnen Europa of de verhuizing van een grote groep medewerkers met hun families naar het andere eind van de wereld. Onze medewerkers kunnen de verhuizing optimaal vertrouwd voor u regelen.

Verhuisassistentie tijdens de verhuizing Mondial overs

Verhuizen in Nederland

Voor de verhuizingen binnen Nederland kunt u contact opnemen met ons kantoor in Alblasserdam, onze vriendelijke medewerkers zullen zorgen dat u zich met een gerust hart kunt laten verhuizen.

Let op: alle door ons uitgevoerde verhuizingen zijn verzekerd, waarbij dat in Nederland ook nog gebeurt onder de garanties van de “Erkende Verhuizers”, de brancheorganisatie van de beste verhuisbedrijven in Nederland.

Wij kunnen u ook van dienst zijn voor Relocation Services via een netwerk van geselecteerde partners.

Taxaties worden zo mogelijk uitgevoerd met een videotaxatie. Onze klanten hoeven dus geen vrij te nemen, maar kunnen een videotaxatie aanvragen voor op een moment dat het beste past.

Internationaal verhuizen

Als algemeen aanspreekpunt voor alle internationale verhuizingen fungeert Barbara Monnier, van Mondial Movers International. Zij zorgt met haar team van enthousiaste collega’s dat alle twijfels en zorgen over een correcte uitvoering bij u worden weggenomen. (mmi@mondial-movers.nl)