Maatregelen Mondial Movers in verband met coronavirus
Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

45% korting op Verhuisassistentie

Logo Mondial Movers en Centraal Beheer Achmea
Druk bezig met verhuizen Mondial Movers

Verhuizen is een hele klus. Verhuisassistentie van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, maakt het een stuk makkelijker. En voordeliger!

U krijgt namelijk 45% korting op deze service. De Verhuisassistent (2 man en een verhuiswagen) kost u slechts € 250,- voor een halve dag (normaal € 450,-). Een halve dag betekent maximaal 4 uren na aankomst op het laadadres.

Als de Verhuisassistent na 4 uur nog langer gewenst is, dan betaalt u € 75,- per half uur. U betaalt geen aan- en afrijden en kan de werktijd precies controleren. Alle vermelde bedragen zijn inclusief BTW.

Hoe werkt het?

U pakt zelf alles in en zet uw spullen zo dicht mogelijk bij de voordeur. Dan komt de verhuiswagen van Verhuisassistentie. Daarin zitten twee verhuizers. U brengt de spullen naar de verhuiswagen. Eén verhuizer zorgt dat alles netjes wordt ingeladen. De andere verhuizer geeft u advies en helpt u bijvoorbeeld om een oude kast te demonteren en spullen te dragen. Of de wasmachine te borgen. Staat alles in de verhuiswagen? Dan vertrekt deze naar uw nieuwe woning. U laadt zelf de wagen uit. Hoe sneller dit gaat, hoe lager de kosten. Uw verhuizer kan u adviseren over de beste manier om snel en veilig uit te pakken.

Wanneer is verhuisassistentie iets voor u?

  • U verhuist naar een woning die niet meer dan 30 kilometer van uw oude woning staat.
  • U vindt zelf uw spullen inpakken en uit elkaar halen geen probleem. Maar u heeft wel graag hulp bij het inladen en besturen van de verhuiswagen.

Aanvragen?

Vul onderstaand formulier in. Mondial Movers neemt dezelfde of volgende werkdag contact met u op voor het maken van een offerte. Met het invullen en versturen van onderstaande aanvraagformulier gaat u tevens akkoord met de actievoorwaarden.

Verhuizen van:

Verhuizen naar:

Datum van verhuizing:

Op welke wijze kunnen wij u bereiken?