Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Partners

Mondial Movers is de exclusieve Nederlandse partner voor zowel het netwerk van OMA, de Office Moving Alliance als de EMG, European Moving Group

The European Moving Group

Mondial Movers partner van EMG, European Moving GroupDe European Moving Group (EMG) is het grootste samenwerkingsverband van verhuisbedrijven in Europa. Zowel voor bedrijfsmatige opdrachtgevers die hun personeelsleden of kantoren willen laten verhuizen of voor particulieren die op zoek zijn naar het beste verhuisbedrijf , kan de EMG alle werkzaamheden op vertrouwde basis uitvoeren.

De EMG is opgericht door de belangrijkste verhuisgroepen in vijf Europese landen waardoor zij in staat zijn de verhuizingen effectiever uit te voeren. Op meer dan 300 plaatsen in Europa staan EMG verhuisbedrijven hun klanten van dienst voor een keur van werkzaamheden.

De EMG is in juni 2001 opgericht door vijf verhuisgroepen uit Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje en Nederland. De groepen hebben dezelfde doelstellingen en samenwerkingsstructuur en worden gevormd door familie-bedrijven. Iedere groep is er van overtuigd dat haar klanten het best bediend worden door het aanbieden van diensten op Europese schaal.

Klanten van de EMG verhuisbedrijven hebben het voordeel van:

 1. Scherpe netto tarieven voor Europese verhuizingen door goede samenwerking tussen de bedrijven op het gebied van uitwisseling van menskracht en materieel standaard hoge kwaliteit van diensten.
 2. Plaatselijke bekendheid.
 3. Vergroting van de aanwezige capaciteit in mensen en middelen ter plaatse.
  kostenbesparende opslagmogelijkheden door heel Europa.

Office Moving Alliance

Mondial Movers partner van OMA, Office Moving AllienceMondial Movers is de exclusieve Nederlandse partner in het wereldwijde netwerk van OMA, de Office Moving Alliance.

OMA is wereldwijd de toonaangevende aanbieder voor kantoor- en projectverhuizingen, IT-verhuizingen, opslag en beheer van inventarissen, meubels en archieven. Er wordt gestreefd naar optimalisatie in klantenservice, klantgerichtheid en medewerkers excellentie.

OMA partners bieden opdrachtgevers wereldwijd in alle bedrijfstakken het volgende:

 • constante kwaliteitsservice met garanties;
 • ongeëvenaarde middelen/coördinatie voor alle aspecten van bedrijfsverhuizingen;
 • contractuele, concurrerende prijzen en voorwaarden;
 • een wereldwijd netwerk dat, van het land van herkomst van een multinational, specifieke voordelen begrijpt waaronder overheidsvoorschriften en juridische systemen en kennis heeft over de aanwezige natuurlijke hulpbronnen.

“Beste jongetje in de klas” wereldwijde diensten omvatten;

 •  Lokale, nationale en wereldwijde kantoor verhuizingen;
 • Uitgebreid projectbeheer en technische ontwerp service;
 • Systeem installatie en her- configuratie service;
 • Veilige magazijn opslag/inventaris management – korte en lange termijn;
 • Hergebruiken en recyclen van kantoormeubilair;
 • Computer- en netwerkverbinding in/uitschakelen;
 • Speciale producten en diensten;
 • Archiefbeheer en opslag.

OMA projectverhuizers vindt u in meer dan 50 landen over de hele wereld, van Amerika via Europa tot in Azie en Australia. In Nederland is Mondial Movers het enige verhuisbedrijf dat door OMA gekwalificeerd is om toe te treden tot haar netwerk van projectverhuizers. Dit op basis van bewezen constante kwaliteit van dienstverlening, innovatieve kracht , gecontroleerde opleidingen en bewezen managementsystemen volgens ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, IiP en ISO 26000.